2009/01/16

Sayonaraaaa

Hari yg kutunggu dan kunanti2kn tiba kini...today is my last day after 15yrs here (my office)..perasaan aku?...tok sah ckplah, sedih ada happy pun ada. Selama ni asyik le tak sabar nk berenti tapi bila dh tiba masa, jd sangat sayu dan hiba..especially bila tgk muka bos n all frenz here!

Tghari td aku diraikan..sgt2 sedih ok! to all of them, thanks for everythings, aku sayang korang!..tapi tak pe, aku bknnyer gi jauh pun..anytime bole jumpa..

Semuga keputusan yg aku buat ini adalah yg terbaik buat aku n family!

2009/01/02

Aleesya Qaisarah






Akukan baru dpt anak sedara, here i upload my niece`Aleesya Qaisarah' pics..Buah hati pengarang jantung semua...after 4 boys akhirnya dpt gak gegirl ni...my kids pun syg sgt kat leesa ni..berebut2 nk dukung, budak tu nk tido pun tk senang..asyik kena gomol je...eeeiii gerammmm!!






leesa tgh bersirammm...cekcinye..hehehe dlm besen je....










Leesya with the baju2 yg maklong (aku le tu) belikan..


leesa pipi tembam...eeii geram, nk geget!!!





















































~Nyawa~

Tghari tadi masa nak balik rumah, hati sgt2 tersentuh menyaksikan 2 mayat terkujur di tepi jalan...entah mengapa...airmata terus mengalir laju ke pipi...Ya Allah..anak siapalah mereka2 ini?..bgmana perasaan ibu, ayah dan keluarga mereka?...aku sgt2 sedih...siapa yg salah? aku malas nak meneka..

Dan bgmanakah roh masing2 menyaksikan tubuh mereka terdampar begitu??..aku feel so down dan insaf sgt..baru 2 hari kita berada di tahun baru..inilah Takdir Yang Maha ESA. Ya ALLAH, kau panjangkan usiaku dan org2 yg amat aku sayangi...

To peoples out there, sayangilah nyawa anda....keep on remind those peoples yg u all sayang...