2009/03/02

soo longg..

Ya ampun...lama giler aku tak berupdate....malas yg menguasai diriku di samping kerja2 rumah, sgt2 sibuk...pepagi dh menguruskn anak2 ke sekolah, lepas tu dah start masak...baru mandi n dpt berehat jap...pastu dh nak ambil dorang balik pulak...
Kejap je dh sebulan lebih aku menjadi suri rumah sepenuh masa...walaupun penat tapi sgt puas hati bila dpt mengadap anak2 makan, buat homework and main bersama2...biasanya sebelah malam aku dpt berehat selepas semua urusan selesai...sgt2 lega! Thanx B!!!!(Muah...sayang kt u sgt) sebab aku masih mendapat gaji from him...so taklah kering poket ku ini, disamping dapat mengpow him bila nk apa2...muga2 Allah murahkan rezeki u utk our family...
Byk benda yg aku tak sempat nak update especially birthday party dna and tsya..hopefully lepas ni dpt upload gambar2 birthday tu....