2009/05/13

We luv u..

Ingatkan nak update semalam, tapi tersangatlah sibuknyer (mcm biasalah)...terus terlupa!
Apa2 pun semalam birthday abang yg ke 15...tanya dia nk makan kt mana, spt biasa juga jwpannya - "ikut suka mama lah"...but dia request nk gi toys shop kt plaza masalam, s. alam...aku naik geram pun ada, dh bujang mcm ni ada ke nak beli toys lagi, tp sebab memikirkan birthday dia kan, so ikutkan jelah...abang dh berkempen sakan nk kan toys yg dah lama dia idamkan tapi bila dgr harga dia, aku kata tgk dulu....sampai sana dia merayu2 bagai, mcm2 janji pelsu mu nak ooi...so, bila dibelek ditelek..maka dptlah apa yg dia idamkannnn.....
Lepas tu dh tau nak makan kt mana sebab dh malam sgt, last2 bawa je dia gi Secret Recipe, so celebrate kt situ je lah...beli kek sebiji, nyanyilah kami anak beranak....
Abang, mama mohon dan mama selalu berdoa agar abang menjadi contoh yg baik buat adik2..jadi anak yg soleh supaya senang kami di akhirat nanti...mama harap sgt abang akan membesar menjadi anak yg dibanggai dunia dan akhirat...AMIN! HAPPY BIRTHDAY SON, WE LUV U MUCH!!!!!