2009/08/24

Remember dis gurl?







Entry yg lepas ada kuciterkan hal my niece nie kan, now she's already 9 months...kejap jekan dah nk setahun dah..aku adalah sgt geram sb dia sgt comei n manja...nie yg buat aku rindu nie...

Our new family

Nielah KIKI sicomel yg manja kami....anak2 happy giler dpt si KIKI nie...layan pics je dulu ye, nenanti kita citer pasal KIKI pulak....






Nak updatelah nie...

Mood rajin sudah mari....tapi tak taulah lama mana bertahannya..hehehe jom kita layan citer2 yg lama nk update tapi malasssss...








Alhamdulillah, terbuka juga hati ini utk melakukan penhijrahan, semuga diberi hidayah dariNYA agar terus ke jalan yang diredhaiNYA, AMINNNNN...the other half tersgt2lah happy sb dah lama dia suruh...(thanks b for spent a lot beli tudung & baju yg bersesuaian, muga Allah murahkan rezeki kita sekeluarga)....


2009/08/23

Selamat Menyambut Ramadhan

Wah..pejam celik pejam celik ramadhan hadir kembali...hehehe anak2 pun dh bising bila nk update ni...ni pun aku mengagahkan diri utk cuba mengupdate ye...
Hari ni hari ke-2 kita berpuasa, mcm biasalah bila dh berhenti keja ni best giler, lepas sahur terus mengemas lepas solat aku bantai tido till kul 10:00am...bestkan???
Insyallah lepas ni aku akan paksa diri ku untuk rajin mengupdate...(bole caya ke?) Sebenarnyakan ada byk benda yg ingin aku updatekan setelah sekian lama memalaskan diri...tapi tunggu ya sb aku paling benci nk menguploadkan pics...kdg2 tak leh go thru...