2009/12/24

Syukur

Dalam syok dok citer trip to bandung, aku almost lupa, arini result pmr abg keluar...alhamdulillah, abg dpt 6A...for abg, lepas ni tak leh main2 dah...SPM tu penentu hidup abg, mlm tadi aku n abg tak leh tido...mcm2 rasa ada....apa2 pun SYUKUR PDMU YA ALLAH!!

Sekitar Bandung...

Jom layan gambar2 dulu...


1st day
Just landing kt airport bandung, masa ni dah kul 5:30 ptg...dh nak gelap



this time around, kami lepak kt Sukajadi Hotel ***


pool di waktu mlm



-------------------------------------------------------------------------------------------------
2nd day


bfast @ hotel (terasa mcm baru honeymoon..hehehe)


tgh tunggu pick up dtg ambik


outlet tak buka lg, kami dh sampai @1st outlet



2nd outlet



3rd outlet (byr b jgn tak byr)


dah penat shopping, makan nasi padang kt simpang raya

muka happy dpt makan


sambung shopping blk, kira marathonlah ni..pilih jgn tak pilih
(anak2 sama naik)


masa ni aku dh penat tahap gaban



ini adalah aktiviti hari ke 2 kami....shopping at all the best outlets...the new outlet is 'The Secret'..giler best, byk choice..anak2 aku hilang kawalan...
nanti2 aku sambung lg...





2009/12/18

Ke Bandung Kita

Jap lagi lepas friday prayer, we will be leaving M'sia..nak ke mana?..tak jauh pung...gi Bandung je, this is my second time gi sana...mula2 ingat nk gi spore je, but anak2 especially dna yg request nk gi sana sgt2...and agreed by semua org....so ni kira hadiah for the upsr!!!
N for abg pula, result keluar on 24th Dec...lalala...tak sabar niiii....