2010/12/29

So long...

Masyaallah, it takes me so long to update since i've been busy with fb..hehehe!, dh nk new year pun..nxt year will be more challenging for me since my son nk SPM..busynya aku nnt after almost two months melepakkan diri...Insyallah, try to update more after this...

See ya!

2010/05/13

MY BIRTHDAY GIFTS

My happy family, the best gift ever...SYUKUR PDMU YA ALLAH





my favourite flowers


shades n GC's watch



bags...
Syukur Ya ALLAH di atas rezekiMU pd kami, hambaMU ini...
To all my lovers...thanks for everythings, thank u so much! Luv u all!



My son's birthday..







Yesterday was my son's bday (12th May) ..so happy birthday abg!...mama will always luv u son!..


Semuga abg menjadi anak, abang yg baik yg boleh menjadi contoh pd semua...so far, mama bahagia dgn anak2 mama..SYUKUR PD ALLAH!!!


I want u to know that mama will always be by ur side ketika suka dan dukamu, abg..Semuga abg sentiasa diberi petunjuk dr ALLAH...hidup dan mati kita di jalan yg diredhai ALLAH..luv u abg!

Happy 16th's Birthday.. WE LUV U..






2010/04/29

HAPPY BIRTHDAY TO ME

SYUKUR PDMU YA ALLAH ~ dipanjangkan usia, dimurahkan rezeki dan diberi kebahagian dlm kehidupan..SYUKUR KU PDMU YA ALLAH...semuga diberi keberkatan dan hidayah di dalam kehidupan ini..

Tepat 12 midnite, aku dikejutkan dgn ucapan happy bday by anak2 n the other half, with a cake n gifts from them..ooo im so touched! dorang sanggup tunggu to celebrate n be the first one to wished me..to my jantung hati - tq so much darlings!
I have received an advance gift from my love - a LV n FENDI bags, n lst nite i got a GUCCI shades n GC watch from them..once again SYUKUR PD MU YA ALLAH di atas rezeki yg kau limpahi..

2010/04/16

PERINGATAN

Entahlah...bila nampak perbuatan buruk orglain, kita sering mengata macam2 tapi bila kena pada diri dan keluarga sendiri...dgn redhanya mendiamkan akan keburukan itu...tak adilkan?..so peringatan pd diri sendiri...jgn berlagak macam bagus!!!!!
Org akan sentiasa mengingati apa yg kita cakap....

2010/03/20

HAPPY ANNIVERSARY


Happy Anniversary B...
Luv u more each day...Thanks to Allah that u r my husband, im so proud of u...Semuga Allah panjangkan jodoh kita hingga ke akhir hayat...


2010/03/04

HAPPY BIRTHDAY MY LUV!

HAPPY BIRTHDAY B!...


HAPPY BIRTHDAY to the love of my life...When we're together or when we're part, you first in my thoughts and in my heart..I am so lucky to have u...thanks b..for all that u have done to us..Love u more and more!!!
Semuga Allah lanjutkan usia dan murahkan rezeki u..i will always pray for that!

2010/01/04

HAPPY NEW YEAR








HAPPY NEW YEAR TO ALL....Semuga tahun ini menjadikan kita lebih baik dr tahun2 yg sebelumnya, AMINN...


Seperti biasa tugas mak kembali sibuk arini...nasib baik dh ada bibik skrg ni, ringan sikit beban ku..Pagi ni hntr abg n tsya dulu gi sekolah, nak dekat sampai sekolah tsya nangis sedih sebab kena turun sorang sb aku kena hntr abg dulu. Dulu ada kak deana nak temankn dia...kesian pulak aku nengok, lepas hntr abg..aku cepat2 gi sekolah tsya, tapi jalan punyalah jammed dgn hujan lagi...aduihhh..nasib baik daddy sampai dulu tgk dia (kesian daddy sb terpaksa gi kerja lambat sb nak tgk buah hati dia)...bila nampak kami, tsya senyum sampai ke telinga.


Pastu terkejar2 aku balik rumah, siapkan apa yg patut sb dna sekolah sessi ptg, first time kena hntr anak sekolah ptg tapi nasib baik tak menjadi masalah sb dropkn dna then ambik abg terus pastu gi sekolah tsya pula since tsya habis sekolah pkl 1:30pm...


Dna first day sekolah menengah (dh besar anak dara ku, maknanya aku dah tua..hehehe)